About me
logo
logo

About Me

Hallo, welkom bij Style Rustique!

Style Rustique wordt gerund door Angelina, getrouwd met Francesco en moeder van 3 dochters. Woont met haar gezin, hond en twee katten in Zijtaart. Naast haar gezin heeft ze nog een grote liefde, de natuur en tuinieren.

Van jongs af aan ben ik bezig met tuinieren. Mijn moeder gaf mij een klein stukje tuin, niet veel groter dan 2 vierkante meter. Hier begon ik mijn eigen mini kruidentuintje. Natuurlijke tuinen met wilde beplanting en rommelige hoekjes hebben mijn hart gestolen. Jaren heb ik gewerkt in een theetuin en zorgde daar voor de gehele beplanting en de aankleding van het theehuis. Mijn grote liefde ligt nog steeds bij kruiden, de geur en eetbare bloemen zorgen voor een pure beleving. Het decoreren met groen en bloemen is eigenlijk ontstaan door het tuinieren. Een stukje tuin binnen halen.

Ik vind het heerlijk om buiten te werken, de natuurlijke wereld is een grote inspiratie bron. Tuinieren blijft een grote passie voor mij. Mijn creaties hebben een natuurlijke uitstraling, imperfect met aardse of andere zachte tinten. Wild en weelderig met een sprookjesachtige touch. Natuurlijk textiel, aarde tinten, verweerde houten of verroeste materialen zorgen voor een rustige stijl.

Liefde voor bloemen

Een leven zonder bloemen kan ik me gewoon niet voorstellen. Bloemen zorgen voor een warm welkom, zoveel sfeer! Engelse rozen, siergrassen, kruiden en weidebloemen zijn een kleine greep uit mijn favorieten. Ook maakt net die ene bloem of mooie tak jou interieur helemaal af. Een tak met korstmos, uitgebloeide bloemen of zaden, ze vormen allemaal inspiratie voor de styling.

De natuur heeft een grote aantrekkingskracht op mij. Bloemen zijn zo mooi van vorm en kleur en ruiken zo lekker. Dat is natuurlijk niet voor niks! Vlinders, bijen, hommels, kikkers en vogels kunnen deze schoonheid ook niet weerstaan. Zij maken de tuin levend en spannend. De natuur geeft je zoveel inspiratie. Met bloemen kun je zoveel zeggen….

Ik vind het erg leuk dat je een kijkje op mijn website neemt. Heb je vragen neem gerust contact met me op. Dat kan door een berichtje  te sturen. Ik beantwoord ze zo snel mogelijk.

Liefs, Angelina

…gevoel voor schoonheid ontwikkel je vooral buitenshuis…
“Henry David (1817-1862)”