Sweet love

Sweet love

28 september 2018

Welkom bij de bedafse bergen met zijn eeuwenoude zandbestuivingen. Een prachtig decor!

Sinds de Middeleeuwen is hier een stuifzandrug ontstaan. Een stuifzandrug met hoogtes van wel 25 meter! Het is een natuurgebied van 75 ha en het grootste gedeelte ligt in de gemeente Uden.

Een ideale plek voor een picknick, trouwfoto’s en wandelingen. Schitterende omgeving met veel naaldbomen, zandbergen en poeltjes.

Heerlijke wandelingen met het gezin en honden. Kinderen die zo makkelijk de berg op en af rennen, of lekker jezelf laten vallen, rollend de berg af.

Hutten worden gebouwd van grote oude takken die door de storm afgebroken zijn. Alleen al het zoeken naar takken is leuk. Dennenappels verzamelen, die wij gebuiken als bal voor de hond.

Wat een feest, als de bergen vol sneeuw liggen. Lachend, gierend en brullend met de slee naar beneden. Wat kan dat hard gaan!  Lekker met je paard het bos in of met de montainbike de slinger paadjes af. Het witte zand tussen je tenen en bomen als natuurlijke parasol tegen de felle warme zon. Of als paraplu tegen een regenbui!

Een idylisch romantisch plekje in de buitenlucht, met het geluid van kwetterende vogeltjes als achtergrond. Vol herinneringen voor de 3 zusjes Lotte, Emma en Julia.

De drie zusjes.  Julia, Lotte en Emma

 

Als klein meisje verzamelde Julia steentjes en veren. Ze had een klein altaartje gemaakt met een engel, waar ze haar gevonden schatten uit stalde. Julia heeft een sterke eigen wil, een krachtige dame. De jongste van het gezin.

 

 

Lotte de oudste van het stel. Als 11 jarige had ze twee passies, paardrijden en ballerina worden. Paardrijden en een dansopleiding gingen niet samen en ze koos voor het laatste. Na 6 jaar dansopleiding is ze gestopt en heeft ze haar liefde voor paardrijden weer opgepakt. Deze dame vol zelfvertrouwen laat niet met zich sollen.

 

 

Emma de middelste van het drietal. Al twee jaar verliefd op Raul. Emma is een echte knuffelkont. Iedereen voelt zich op haar gemak bij deze bijzondere dame, mens en dier!

 

 

PICKNICK

 

Genieten van een heerlijke picknick met honing tijm bolletjes met gezouten roomboter. Een caramel camembert met gebrande hazelnoten, vijgenbrood met roquefort en home made cider van Floorabella.

 

 

 

 

Vriendje plagen!

 

 

 

 

 

 

 

Wat een geweldige sfeer met de Bedafse Bergen als decor. Met de 3 zusjes Lotte, Julia, Emma ❤️Raul. Video prachtig gemaakt door De Filmmeisjes Lekkere gerechten van Floorabella En natuurlijk waar het allemaal omdraait in deze video de styling en flowers van Style Rustique

Geplaatst door Style Rustique op Donderdag 23 augustus 2018

 

Het leven draait om mooie herinneringen te maken, gevoel van liefde. Een klein gebaar!

 

 

 

Photography:  esthervangeenen.com

food :  floorabella.com

styling and flowers:  style-rustique.nl

Videography:  defilmmeisjes.nl 

modellen: lotte, Emma & Raul, Julia