Into the Forest

Into the Forest

28 oktober 2017

Into the Forest

Styled weddingshoot

Het was een prachtige ochtend in het bos. Je hoorde het tikken van een specht. Het ruizen van de wind door de bomen. Een merel zat zachtjes te fluiten in de struik. Een dennenappel valt op de grond. Kruidige geuren van blad en aarde komen vrij. De bladeren laten het licht schommelen. Sfeer en stilte van het bos.

Pure natuurlijke materialen, houten meubels, handgemaakt keramiek, linnen en veel olijftakken.

Into the Forest is een concept van Floorabella en Elke Verbruggen, geïnspireerd op het geluid van het bos.

 

 

 

 

 

 

Bruidsboeket van grijs groene takken en veel olijftakken. Wilde en weelderige witte bloemen die mooi oplichten in het donkere bos. Heerlijk geurend naar kruiden, jasmijn en lelietjes van dalen. Prachtig zijde lint, luchtig bewegend door de wind.

 

 

In het bos een rustiek oud schuurtje, genieten van een bosrijke omgeving en een heerlijk ambachtelijk buffet met handgemaakt brood uit de houtoven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bruidstaart onder de walnotenboom, bedekt met een paar wilde bloemen in dezelfde kleur als de taart. Omringd met geurende jasmijnranken. Een olijfkrans met appeltjes en witte bloemen. IJskoude homemade appelcider staat klaar.

 

 

 

 

 

 

Een sfeervolle natuurlijke setting midden in het bos. Heerlijk dansen onder de sterrenhemel!

 

Into the Forest? Making some magic with an amazing team. The bouquet i have created captured so beautifully by @ohwonderfilms & @liefstedag. Love the way how the ribbon moves! See more on the blog of @engagednl ? Into the forest ?With this team:Organization, location, styling, rentals & food: @floorabella_ Organization & photography: @elkeverbruggenfotografieVideography: @ohwonderfilms & @liefstedagFlowers: @style_rustiqueMUAH: Loes @switchkappersSuit: @latelier_amsterdamDress: @rembostylingJewelry: @bobinirootsStationary: @studiolonaModels: Charlotte & Tim?#lookslikefilm #truelove #trouwenin2018 #liveauthentic #kinfolk #wedding #huwelijk #love #trouweninhetbuitenland #stunningbride #bride #bruid #weddingdetails #engagednl #chasinglight #rembostyling #elkeverbruggenfotografie #theweddingpic

Geplaatst door Style Rustique op Maandag 30 oktober 2017

 

Team:

Organization, location, styling, rentals & food: Floorabella

Organization & photography: Elkeverbruggenfotografie

Videography: Liefstedag & Ohwonderfilms

Flowers: www.style-rustique.nl

MUAH: Loes Switchkappers

Suit: Latelieramsterdam

Dress: Rembo Styling

Jewelry: Bobiniroots

Stationary: Studiolona

Models: Charlotte & Tim